top of page

ABOUT

Marcella Kanters, stylist en fotograaf. 

Ik ben gediplomeerd interieur stylist en -adviseur. Ik word zowel door particulieren als bedrijven ingeschakeld om hen te helpen bij het creëren van een sfeervolle inrichting. Ik richt me op voornamelijk op winkel-, concept-, foto- en woningstyling. 

 

Inmiddels zit ik tien jaar in het vak. Als styliste en visual merchandiser heb ik veel ervaring opgedaan met winkelinrichting en heb ik meerdere malen de creatieve productie en uitvoering van stands op de bekende beurs "Maison et Objet" in Parijs gerealiseerd. Door de jaren heen heb ik veel materiaalkennis, ruimtelijk inzicht en een commerciële perspectief ontwikkeld. Daardoor kan ik me goed verplaatsen in zowel de retailer als de consument.

Inrichting is onderhevig aan trends. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en om mezelf uit te dagen, volg ik structureel cursussen zodat mijn kennis up-to-date is. Door het regelmatig bezoeken van vakbeurzen, het doen van onderzoek op het internet en het lezen van vakbladen blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van lifestyle en interieur. 

​Wat mijn vak zo leuk maakt? Mijn passie voor styling komt voort uit de diversiteit in het werk. Ik vind het belangrijk om de persoonlijkheid van mijn klanten terug te laten komen in een interieur, een product op de juiste commerciële manier te presenteren en om een ruimte zó presenteren dat het aantrekkelijk wordt voor een koper. In iedere situatie onderzoek ik de beste mogelijkheden die aansluiten op uw budget en planning.

Dat is de uitdaging waardoor ik elke dag weer mijn bed voor uit kom! 

_zelf.jpg
bottom of page