INTERIEUR ADVIES

Heb jij ook een advies nodig voor je woning, kantoor, openbare ruimte of zelfs een buiten ruimte maar weet je niet waar je moet beginnen. Een fijne woon- of werkruimte begint bij een goede indeling en eindigt met een passende styling. 

Hoe ik je het beste kan helpen hangt van uw wensen af. Van alleen een kleur advies of een geheel advies waarmee u een duidelijk beeld heeft van hoe het gaat worden. Dit door middel van tekeningen en sfeer collages. 

Een advies is altijd persoonlijk naar de wensen van de klant, de ruimtes zullen altijd verschillen daarom maar ik altijd een passende prijs voor een passend advies. 

Collageweb.jpg

INTAKE

Het begint allemaal bij een vrijblijvend kennis gesprek. Hierbij kan ik een goed beeld krijgen van jullie droominterieur. Wat ook heel belangrijk is dat we beide een klik voelen. 

We bespreken jullie wensen, ook als jullie nog niet precies weten wat dat is, kunnen we hier samen naar opzoek gaan.  

CONCEPT

Na aanleiding van jullie wensen werk ik verschillende soorten sferen en ontwerpen uit. Denk hierbij aan sfeer-collages, plattegronden, en materiaal en kleur.

Jullie kunnen hierbij kijken wat het fijnst aanvoelt voor jullie. 

ONTWERPFASE

De keuzes die gemaakt zijn bij de concept "fase" zijn hierbij verder uitgewerkt. Bijpassende meubels en verlichting is uitgezocht, kleuren zijn gekozen en de plattegronden is definitief ingevuld. Maar het aller leukste jullie zien de ruimte in 3D ingetekend. 

Er is zelfs een mogelijkheid om deze in een mooie render te zien.  Je hebt een totaal pakket waarmee jij aan de slag kunt.

STYLING

Zodra de meubels in de woon-werk ruimte staan is het nog niet af. Er is altijd een finishing touch nodig aan een interieur. Die ene vaas, plant of snijplak kunnen echt verschil maken. We bespreken wat jullie wensen zijn en jullie hoeven hier verder niks aan te doen en jullie woning is aangekleed.